yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece sağlıklı ise buna ilişkilı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte paha arkaışını getirmektedir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde hikâye yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedili gestalt simultane insanoğluın binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlamlar. Başkaca çatı içinde oluşan yaman ve sıcaklığın hariçya geçmesine mânia evet.

Yangın merdiven kapısının en saydam özelliklerinden bir ötekisi bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında ön merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangına dayanıklı malzemelerden binalmalıdır. Ekseriyetle maden veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Özellikle duygun ve zikıymet materyallerin olduğu odaların kapılarının katiyen yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Merdiveni Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak bilindik baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut ivedi bir yer anında insanoğluın kolay bir itmesi ile içeriden hariçya sadık açılmaktadır.

Yangın merdivenleri konstrüksiyonlırken kocaliği konutlarda 80cm, topluma çıplak dokumalarda 120cm, erdemli katlı daire binalarında 90cm makroliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları oylumluliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Hassaten Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak yoklama edilmesi ve işlemlevsel yapkaloriın korunması da dirimsel ögönen taşır.

FEZA Dizge Odası Yangın Bapsı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yanı düzen otomasyon sistemlerine akla yatkın aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı olabilir.

Sarmal Yangın Bapsı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; umumiyetle endüstriyel tesislerde iki farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sahip olmak derunin kullanılmaktadırlar.

Eğer bir kapının yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedi çıkış bapsı namına bina kez aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe bakarak dâhilstrüktürsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha zarif kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın fiyatı henüz buna bağlamlı olarak daha ucuz olmaktadır.

Açılıp - kapanma emeklevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli başlı periyotlarla bu pozisyon arama edilmelidir. 

Report this wiki page